fbpx

Vraag offerte aan

Positieve reviews
0 %
Offerte aanvragen gedaan
0 K
Soorten kozijnen
0 +

Aluminium deuren

Aluminium deuren zijn tegenwoordig helemaal in de mode. Voornamelijk de zwarte aluminium binnendeuren gaan erg hard. Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een moderne inrichting.

Zwarte aluminium binnendeuren met glas zijn de trend van dit moment deze deuren worden vaak ook wel industriële deuren genoemd. Kamers worden meestal voor elkaar afgesloten door het gebruik van gesloten deuren, maar door een aluminium binnendeur met glas te plaatsen creëer je een mooie open ruimte en lijkt je huis of kantoor in een oogwenk groter. Zwarte binnendeuren van aluminium zijn geweldig voor industriële of moderne interieurs. Wel vallen deze deuren enorm op en kun je geen plekken in je huis meer verbergen. Als je gang een bende is kun je dit in je woonkamer zien. Bij Outletkozijnen.nl vind je gegarandeerd jouw perfecte aluminium binnendeur. Doordat je binnen 24 uur meerdere offertes ontvangt weet je zeker dat je de beste prijs krijgt.

Voordelen aluminium deuren?

Aluminium deuren en stalen deuren hebben veel gemeen, en vaak weet je op het eerste gezicht niet eens of het een stalen deur of een aluminium deur is. We zijn echter grote fans van aluminium binnendeuren omdat ze veel voordelen bieden ten opzichte van andere materialen zoals staal:

Verschil kunststof en aluminium deuren

Vergeleken met kunststof deuren zijn aluminium deuren wat duurder. De verschillen met een kunststof deur zijn:

 • Aluminium deur gaat 30-40 jaar mee
 • Hogere issolatie waarde
 • Luxere uitstraling
 • Lichter materiaal
 • Kan makkelijk gerecycled worden (95% van de deur)
zwarte kozijnen

Aluminium binnendeuren

Aluminium binnendeuren van Outletkozijnen.nl hebben een industriële uitstraling en zijn erg sterk. De zwarte binnendeuren staan meestal voor het grootste deel uit glas en een deel uit aluminium. Het glas op de binnendeuren reikt bijna tot aan de vloer, gebruik daarom altijd gelaagd glas.

Aluminium binnendeuren glas

De aluminium binnendeuren die je bij Outletkozijnen.nl vindt zijn allemaal glazen deuren met een aluminium frame. Als het om deuren gaat, gaan glas en aluminium hand in hand. Door de combinatie van dunne profielen en glas creëer je in een handomdraai een moderne, open ruimte in je huis.

Prijs aluminium deuren

De prijs van aluminium deuren is afhankelijk van verschillende factoren:

 • Grootte van de deur
 • Hoeveelheid aluminium en glas
 • Glas dikte (enkel, dubbel en tripple)
 • Veiligheid (dubbele sluitingen of veiligheidsglas)
 • Materiaal (aluminium of staal)
prijs aluminium deuren

Neem contact op met Outletkozijnen.nl

  Scroll naar boven