fbpx

Vraag offerte aan

Positieve reviews
0 %
Offerte aanvragen gedaan
0 K
Soorten kozijnen
0 +

Aluminium kozijnen

Outletkozijnen werkt samen met tientallen aluminium kozijn leveranciers. Dit verhaal hieronder vertellen wij wat deze bedrijven ons hebben verteld. Elk bedrijf is natuurlijk anders dus vraag dit altijd na bij het bedrijf waarmee je in zee besluit te gaan. Voor vragen kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Probeer bij de aanvraag zo goed mogelijk te beschrijven wat u belangrijk vindt bij een aluminium kozijn. Denk hierbij aan de maten, kleur en raamdikte. U kunt altijd nog advies krijgen van de bedrijven die contact met u opnemen.

Voordelen van aluminium kozijnen?

Aluminium kozijnen

Aluminium kozijnen worden steeds populairder, mede vanwege hun vele voordelen. Zo hebben ze een strakke en moderne uitstraling, maar is het aluminium frame ook makkelijk in onderhoud, heeft het een lange levensduur en is het goed tegen diefstal.

Het aluminium frame van Outletkozijnen.nl is gemaakt van verschillende frameprofielen. Het frame zorgt voor een goede isolatie en is zeer gebruiksvriendelijk.

 

kozijnen
aluminium kozijn

Aluminium kozijnen van Deceuninck

Voor onze kozijnen wordt vaak het merk Deceuninck gebruikt. Het Belgische bedrijf levert wereldwijd tal van hoogwaardige aluminium kozijnen. De profielen zijn niet alleen zeer sterk, maar ook duurzaam geproduceerd. Deceuninck recycleert veel oude aluminium kozijnen, waardoor er veel minder grondstof nodig is om nieuwe te produceren. Dit zorgt voor een aanzienlijke vermindering van de CO2-uitstoot, dus je bent ook nog eens duurzaam bezig als je de kozijnen van Deceuninck aanschaft. Ramen, deuren en schuifdeuren zijn duurzamer dankzij de keuze voor Deceuninck-profielen, waardoor uw ecologische voetafdruk wordt verkleind.

Kwaliteitscomponenten van aluminium kozijnen

Naast de een nieuw kozijn zorgt voor een betere isolatie van de woning leveren wij ook de hoogste kwaliteit glas. Wij kunnen verschillende soorten glas voor uw kozijnen leveren, waaronder dubbel glas, driedubbel glas en HR++ glas. Met dit glas wordt uw energierekening nog lager omdat de warmte in uw woning beter kan worden vastgehouden. Ook is dik glas bevorderlijk voor het algemene comform binnen uw woning. Door triple glas te kiezen is elke plek in uw woning warm en is ook in de buurt van het raam zitten comfortabel.

triple glas
dubbel glas aluminium kozijn

Kozijnen geleverd inclusief beglazing

U kunt een aluminium frame inclusief glas bestellen. U heeft de keuze uit HR++ dubbel glas en HR+++ triple glas. Wij bieden ook de mogelijkheid van gelaagd glas (veiligheidsglas). Ook als u kiest voor ongeglazuurd leveren wij altijd glaskralen. Net als de lijst zijn de glaskralen gemaakt van aluminium en verkrijgbaar in dezelfde kleur als de lijst.

Soorten aluminium kozijnen

Wij bieden u verschillende soorten aluminium kozijnen om uit te kiezen en u kunt deze op maat bestellen. Van vaste glaskozijnen, aluminium draai-kiepramen en aluminium deurkozijnen tot tuindeuren en aluminium schuifdeuren.

Kleuren opties aluminium kozijnen

Wij kunnen vrijwel elke kleur realiseren op uw aluminium kozijn. Populaire kleuren zijn voornamelijk wit en zwart. De kleuren worden vaak aangebracht door een folie laag op de kozijnen.

zwarte aluminium kozijnen

Zwart aluminium kozijnen

Voor een moderne en stijlvolle uitstraling kiezen veel klanten inmiddels voor zwarte aluminium kozijnen. Donkere kleuren zorgen voor de eenheid van de gevel en brengen rust in het geheel. Zwarte ramen en deuren creëren een industriële look die past bij de moderne architectuur van de nieuwe woning. Zwarte aluminium kozijnen bepalen de uitstraling van aluminium ramen en tuindeuren, met name schuifdeuren of grote overspanningen.

Neem contact op met Outletkozijnen.nl

    Scroll naar boven