Houten kozijnen kopen? Binnen 24 uur meerdere offertes

Vraag offerte aan

0 %
Positieve reviews
0 K
Offerte aanvragen gedaan
0 +
Soorten kozijnen

Houten kozijnen

Outletkozijnen werkt samen met tientallen houten kozijn leveranciers. Dit verhaal hieronder vertellen wij wat deze bedrijven ons hebben verteld. Elk bedrijf is natuurlijk anders dus vraag dit altijd na bij het bedrijf waarmee je in zee besluit te gaan. Voor vragen kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Probeer bij de aanvraag zo goed mogelijk te beschrijven wat u belangrijk vindt bij een houten kozijn. Denk hierbij aan de maten, kleur en raamdikte. U kunt altijd nog advies krijgen van de bedrijven die contact met u opnemen.

Voordelen van houten kozijnen?

Stel je eigen houten kozijnen samen

Outletkozijnen biedt deur- en raamkozijnen aan in verschillende standaardmaten. Heb je van verschillende maten nodig? Dat is geen enkel probleem! U kunt uw maten gewoon doorgeven die u wenst. Vervolgens bekijken wij de aanvraag en zoeken wij de kozijn bedrijven die het beste bij u passen. Zo krijgt u altijd de beste houten kozijn aanbieder te zien in uw omgeving.

Outletkozijnen werkt samen met tientallen houten kozijn leveranciers. Dit verhaal hieronder vertellen wij wat deze bedrijven ons hebben verteld. Elk bedrijf is natuurlijk anders dus vraag dit altijd na bij het bedrijf waarmee je in zee besluit te gaan. Voor vragen kunt u ook altijd contact met ons opnemen.

houten kozijnen kopen

Levering van de houten kozijnen

Outletkozijnen.nl weet als geen ander dat u uw producten snel geleverd wilt hebben in de bouw. Als u snel uw kozijnen verder hebt kunt u weer verder met uw bouwproject en dat is natuurlijk fijn. Zo bestel je bij ons houten kozijnen in de gewenste maat en krijg je deze binnen vijf werkdagen thuisbezorgd bij de meeste van onze aanbieders. Als voorkeur heeft voor een bepaalde levertijd zet dit er alstublieft bij. Dan wordt het matchen met de juiste houten kozijn aanbieders voor ons makkelijker.

Glazen in de kozijnen

Bij Outletkozijnen.nl bieden wij u de mogelijkheid om houten kozijnen inclusief glas te bestellen. Je hebt veel verschillende glasopties. U heeft de keuze uit triple glas (HR+++), HR++ glas, matglas, staafglas en veiligheidsglas. De standaard optie is tegenwoordig HR++. Als u voorkeur heeft voor een triple raam kunt u dit natuurlijk aangeven. Al onze ramen zijn van binnenuit beglaasd. Dit zorgt ervoor dat inbreker een stuk lastiger wordt en het heeft ook nog eens een mooiere uitstraling, ideaal toch?  

pexels-fwstudio-172289

Hardhouten kozijnen

De hardhouten frames van onze aanbieders zijn gemaakt van geoptimaliseerd mahonie en is KOMO gecertificeerd. Op deze manier kunt u ervoor zorgen dat uw hardhouten frame het best mogelijke materiaal gebruikt.

Neem contact op met Outletkozijnen.nl

    Scroll naar boven