Kunststof achterdeur

Vraag vrijblijvend een GRATIS offerte aan op Outletkozijnen.nl en krijg 3 verschillende offertes toegestuurd van 3 verschillende vakmannen uit uw regio. Weet u de maten niet? Selecteer dan bij het aanvragen van de offerte dat u dit niet weet en een vakman komt u dan helpen. Onze service is 100% GRATIS waar wacht u nog op? Door outletkozijnen.nl bespaart u veel tijd en geld.

0 %
Positieve reviews
0 K
Offerte aanvragen gedaan
0 +
Soorten kozijnen

Kunststof achterdeur offerte

Ben je op zoek naar een nieuwe kunststof achterdeur? Outletkozijnen kan je hier goed bij helpen. Bij Outletkozijnen vraag je een offerte aan van een kunststof achterdeur en vervolgens ontvang je tot wel drie verschillende offertes van kunststof achterdeur aanbieders. Zo kun je gemakkelijk de beste prijs en leverancier vinden. 

 

Voordelen kunststof achterdeur 

Een achterdeur van kunststof nemen kent vele voordelen. Kunststof is brandveilig, inbraakproof, hoge isolatiewaardes en onderhoudsarm. Doordat een kunststof achterdeur niet geschilderd hoeft te worden heb je weinig onderhoud aan je kunststof deur. 

 

Hoge isolatiewaardes

Ook heeft een kunststof achterdeur hoge isolatiewaardes. Kunststof heeft hoge isolatiewaardes omdat het materiaal heel dun is. Doordat het materiaal zo dun is kan in het kunststof kozijn luchtruimtes gevormd worden. Lucht is een goede isolator waardoor de isolatiewaarde hoog is. Ook is het mogelijk om extra isolatiemateriaal in de achterdeur van kunststof te verwerken. 

Brandveiligheid

Naast de hoge isolatiewaardes heeft een kunststofdeur ook een hoge brandveiligheid. Het materiaal kunststof brand moeilijk waardoor er moeilijk brand kan ontstaan bij jouw kunststof achterdeur.

 

Inbraakveiligheid

Ook zijn de achterdeuren inbraakwerend. De meest achterdeuren zijn voorzien van:

  • Veiligheidsslot van het SKG-keurmerk
  • Deurklinken met het SKG-keurmerk
  • Scharnieren met het SKG-keurmerk

Het is SKG-keurmerk staat voor stichting kwaliteit gevelbouw. Dit een onafhankelijke partij die hang en sluitwerk test op sterkte en duurzaamheid.

 

Onderhoudsarm

Ook is het materiaal kunststof onderhoudsarm. Kunststof heeft relatief weinig onderhoud nodig in vergelijking met een houten achterdeur. Kunststof rot niet, hierdoor heeft een kunststof kozijn geen verf nodig als beschermlaag. De kleur van een kunststof achterdeur wordt meestal aangebracht door een speciale folie over het kozijn heen. Deze folie is Uv-werend, hierdoor behoudt je de mooie kleur. 

Vrijwel het enige onderhoud wat je aan kunststof hebt, is dat je het kunststof om de zoveel tijd goed moet schoonmaken. 

Wat zeggen onze klanten?

Marco Backer
Marco Backer
Lees verder
Gemakkelijk een offerte aangevraagd bij Outletkozijnen.nl omdat ik vrijwel alle kozijnen wou vervangen in mijn woning, maar ik kwam er zelf niet uit. Door Outletkozijnen heb ik denk ik wel een paar duizend euro bespaard. Ben snel in contact gekomen met goede aanbieders.
Jennifer Broek
Jennifer Broek
@username
Lees verder
Outletkozijnen.nl heeft mijn ouders een goed inzicht gegeven in verschillende prijsklassen. Door Outletkozijnen hebben mijn ouders daardoor een perfecte keuze kunnen maken! Wij raden iedereen aan om dit bedrijf te benaderen.
Bas Rietman
Bas Rietman
@username
Lees verder
Fijn bedrijf, ik had een aantal kunststof kozijnen nodig (voordeur en ramen voor de gehele woning ivm verbouwing) kreeg binnen 24 uur ongeveer 4 offertes tegestuurd. Dit heeft mij erg geholpen omdat er grote verschillen in de prijzen zaten. Denk toch wel paar duizend euro bespaard, toch fijn!
Previous
Next

Kwalitatieve kunststof achterdeur

Een achterdeur is in de meeste gevallen de meest gebruikte deur in een woning. De deur wordt vaak open en dicht gedaan en heeft heel wat te verduren. Er kan hardhandig met de deur worden gedaan, het kan stormen en het kan regenen. Hierom is het dus belangrijk om een deur van hoge kwaliteit te nemen zodat de deur lang mee gaat. 

 

Outletkozijnen voor een kwalitatieve achterdeur 

Bij ons ben je voor een kwalitatieve achterdeur op het juiste adres. Bij ons vraag je een offerte aan en ontvang je tot drie verschillende offertes van kozijnleveranciers uit jouw regio. Deze leveranciers zijn door ons uitgekozen op basis van kwaliteit. De meeste achterdeuren hebben de nieuwste keurmerken zoals het SKG-keurmerk en het Politie veilig wonen keurmerk. Door via ons een offerte aan te vragen weet je zeker dat je kwaliteit krijgt. 

 

Prijzen kunststof deuren

De prijs van een kunststof achterdeur word sterk bepaald door jouw wensen. Een deur is een stuk complexer dan een raam omdat er in een deur ook goed slot moet zitten, scharnieren, glas en extra dingen zoals een kattenluik of een deurdranger.

 

Scharnieren kunststof achterdeur 

De scharnieren in een kunststof achterdeur kunnen erg belangrijk zijn. Als er geen goede scharnieren in een kunststof achterdeur zitten en de deur krijgt een klap door bijvoorbeeld de wind kan het zijn dat de scharnieren stuk gaan en de deur doorschiet. Bespaar hierom nooit op scharnieren omdat deze de gehele deur moeten vasthouden.

Er bestaan scharnieren met keurmerken die bestand zijn tegen harde klappen. Vrijwel alle achterdeuren van de leveranciers die wij aanbieden hebben het SKG-keurmerk. Het SKG-keurmerk test scharnieren op duurzaamheid en sterkte. 

Het SKG-keurmerk is vrij standaard en je kunt ervan uitgaan dat elke deur dit heeft. Zet als je een offerte aanvraagt bij ons het wel voor de zekerheid erbij. Zo weet je zeker dat je hoge kwaliteit scharnieren hebt.

Beglazing achterdeur 

Verder dient er gekeken te worden naar de beglazing. Onder de beglazing verstaan we twee dingen: De dikte van het glas en de grootte van het raamwerk. 

 

Dikte glas

Bij de dikte van het glas zijn er twee typen glas in omloop: Standaard zit er in de kunststof achterdeuren HR++ glas. Dit glas staat ook wel bekend als dubbel glas. HR++ is de norm geworden door de hoge isolatiewaardes van het glas. Naast HR++ glas is er ook HR+++ glas. Dit glas is drielaags dik en heeft nog hogere isolatiewaardes. Vaak kiezen mensen voor HR+++ glas als ze hun woning nog meer willen isoleren. 

 

Grootte van het raamwerk

Glas kost meer dan kunststof. Hoe meer glas hoe duurder de deur word. Als je dus meer kunststof in de deur hebt is de achterdeur goedkoper dan dat je veel glas erin doet. Ook maakt de plek van het glas uit en de complexiteit van het ontwerp van de deur. Wil je bijvoorbeeld allemaal kleine ramen? Dit is dan weer meer werk dan één groot raam en verder kunststof.

 

Kunststof achterdeur op maat maken

Vrijwel alle kunststof achterdeuren worden op maat gemaakt. Alle huizen zijn anders en iedereen heeft weer andere wensen. Er bestaan wel standaard maten voor kunststof achterdeuren. Als je een standaard maat achterdeur hebt, hoeft deze niet op maat gemaakt te worden. Als de achterdeur niet op maat gemaakt hoeft te worden is dit goedkoper dan dat de deur wel op maat gemaakt dient te worden. 

kunststof achterdeur offerte

Kunststof achterdeur met kozijn 

Vaak vervangen mensen niet alleen de achterdeur, maar het gehele kozijn. Vaak zijn kozijnen even oud en als de deur aan vervanging toe is is de rest vaak ook aan vervanging toe. Bij ons kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen en al je wensen doorgeven. Je ontvangt vervolgens tot wel drie verschillende offertes van aanbieders uit jouw regio.  

 

Kunststof achterdeur kleuren 

Naast de vele groottes van de achterdeuren zijn er ook veel kleuren beschikbaar. De kleur op een kunststof kozijn word aangebracht door een kleurfolie op de deur te doen. Deze folie is uv bestendig en voorkomt verkleuring van de deur. Populaire kleuren zijn:

  • Kunststof achterdeur wit
  • Kunststof achterdeur antraciet
  • Kunststof achterdeur zwart

Standaard worden de meeste kunststof achterdeuren in het wit geleverd. Tegenwoordig is de kleur antraciet enorm populair bij kunststof achterdeuren. 

 

Draairichting deur 

Geef bij de offerte ook aan wat de draairichting van de deur is. De meeste achterdeuren kan naar buiten open. Hier worden de scharnieren dan op aangepast. Enkele keren gaat een achterdeur naar binnen open. 

Veelgesteld vragen over kunststof voordeuren

Een kunststof achterdeur inclusief de plaatsing kost gemiddeld tussen de € 3.000 en 5.000, deze prijs is inclusief HR++ glas en de plaatsing van de deur. De deur wordt geleverd en geplaatst door een professional uit jouw regio. Wij vinden het belangrijk dat de leverancier uit dezelfde omgeving komt zodat het contact makkelijk is. Meer weten over de kosten? Lees dan kunststof kozijnen kosten

Een achterdeur van kunststof is vrijwel in elke kleur verkrijgbaar. Populaire kleuren zijn wit, zwart en atraciet grijs. 

Ja, dit kan en dit is ook nog eens helemaal gratis en vrijblijvend. 

Standaard zit er in een kunststof achterdeur HR++ glas. Dit glas heeft een hoge isolerende waarde en is het meest gekozen glas voor een achterdeur. Bij onze aanbieders is het ook mogelijk om HR+++ glas te nemen.