Kunststof binnendeur

Vraag vrijblijvend een GRATIS offerte aan op Outletkozijnen.nl en krijg 3 verschillende offertes toegestuurd van 3 verschillende vakmannen uit uw regio. Weet u de maten niet? Selecteer dan bij het aanvragen van de offerte dat u dit niet weet en een vakman komt u dan helpen. Onze service is 100% GRATIS waar wacht u nog op? Door outletkozijnen.nl bespaart u veel tijd en geld.

0 %
Positieve reviews
0 K
Offerte aanvragen gedaan
0 +
Soorten kozijnen

Binnendeur van kunststof kopen? 

Ben je op zoek naar een kunststof binnendeur? Dan ben je bij Outletkozijnen.nl op het juiste adres. Wij zien dat steeds meer mensen tegenwoordig kiezen voor kunststof deuren omdat kunststof vele voordelen heeft. Het grootste voordeel voor binnen is dat de deuren erg licht zijn en dat ze hoge isolatiewaardes hebben waardoor de warmte goed binnen één kamer kan blijven. Kunststof binnendeuren worden veel verkozen door de goede prijs kwaliteit verhouding van deze deuren. Op deze pagina zullen wij je wat meer informatie geven over kunststof binnendeuren. Zo weet je precies wat je kan verwachten en waar je het beste kunststof binnendeuren kunt halen. 

Kunststof binnendeuren offertes 

De meeste mensen die iets duurs kopen vergelijken graag prijzen voordat ze iets aanschaffen. Bij Outletkozijnen kun je een offerte van je kunststof binnendeuren aanvragen en ontvang je tot wel drie verschillende offertes van verschillende kunststof kozijn aanbieders uit Nederland. Zo kun je gemakkelijk de beste prijs vinden en de beste leverancier. Wij maken het vinden van een kunststof binnendeur gemakkelijk.

Waarom kunststof binnendeuren nemen?

Het materiaal kunststof kent vele voordelen. Kunststof is onderhoudsarm, heeft een lange levensduur van 50 tot 70 jaar, is brandveilig en heeft ook nog eens hoge isolatiewaardes. Vaak gaan binnendeuren langer mee doordat ze relatief weinig te verduren krijgen omdat de deuren binnenstaan. Buiten deuren zoals de schuurdeur, achterdeur of voordeur krijgen meer te verduren omdat ze bestand moeten zijn tegen elke weersomstandigheid. 

Voordelen binnendeuren van kunststof 

Kunststof kent vele voordelen. Niet alleen voor buitenshuis is kunststof zeer geschikt, maar ook voor binnenshuis is kunststof zeer geschikt. Voordelen van kunststof binnendeuren zijn:

  • Inbraakpreventie: Kunststof is moeilijk te forceren waardoor het inbreken de inbrekers lastig word gemaakt. Ook voldoen vrijwel alle binnendeuren aan het SKG-keurmerk. Dit keurmerk staat voor stichting kwaliteit gevelbouw. Dit keurmerk keurt al het hang en sluitwerk van een kozijn. Sloten en scharnieren met dit keurmerk zijn moeilijk te kraken. Vaak is het al genoeg om een goed keurmerk op je deur te hebben omdat inbrekers deze keurmerken herkennen.
  • Licht materiaal: Kunststof is gemaakt van PVC. PVC is een zeer licht materiaal waardoor de deur makkelijk open en dicht kan. 
  • Kunststof PVC is naast licht ook nog eens duurzaam. Het gaat 50 tot 70 jaar lang mee waardoor kunststof in de woning word gezien als een investering. 
  • Ook heeft kunststof een hoge isolatiewaarde. Doordat kunststof erg dun en bewerkelijk is kunnen er systemen in de kozijnen gemaakt worden wat zorgt voor een hoge isolatiewaarde. Naast dat het kunststof goed isoleert worden er standaard in deze kozijnen HR++ glas gezet. Dit glas staat ook wel bekend als dubbel glas. 

Heeft kunststof ook nadelen

Kunststof heeft weinig nadelen ten opzichte van anderen materialen zoals hout en ijzer. Voornamelijk dat het materiaal zo licht is kan een groot nadeel zijn. De deuren kunnen hierdoor gemakkelijk openwaaien en sluiten soms niet goed als je de deuren een klein duwtje wilt geven om ze te sluiten. 

Waar let je op bij binnendeur

Als je een kunststof binnendeur wilt aanschaffen zijn een aantal dingen belangrijk om te over na te denken. Dit zijn de volgende zaken:

  • De afmetingen: Hoe groot moet de deur worden?
  • De hoeveelheid glas: Hoeveel ramen wil je in deur? Hoe groot moeten de ramen zijn?
  • Soort glas: HR++ glas, HR+++ glas en nog extra opties zoals glas en lood in de deur. 
  • Kleur van de deur
  • Klink: Hoe groot moet de klink zijn, welke kleur moet de klink zijn? 
  • Sluiting: Moet de deur op slot kunnen, moet dit een SKG keurmerk hebben?

Je moet dus bij het aanschaffen van een kunststof binnendeur nog op veel dingen letten. Je hoeft bij de offerteaanvraag niet alles te weten. Naar aanleiding van je aanvraag zal een vakman contact met je opnemen. Deze vakman zal eerst de deur komen inmeten en je door het gehele verkoopproces heen begeleiden. De bovenstaande zaken zijn zaken die de vakman nader zal toelichten in het verkoopproces. 

Wat zeggen onze klanten?

Marco Backer
Marco Backer
Lees verder
Gemakkelijk een offerte aangevraagd bij Outletkozijnen.nl omdat ik vrijwel alle kozijnen wou vervangen in mijn woning, maar ik kwam er zelf niet uit. Door Outletkozijnen heb ik denk ik wel een paar duizend euro bespaard. Ben snel in contact gekomen met goede aanbieders.
Jennifer Broek
Jennifer Broek
@username
Lees verder
Outletkozijnen.nl heeft mijn ouders een goed inzicht gegeven in verschillende prijsklassen. Door Outletkozijnen hebben mijn ouders daardoor een perfecte keuze kunnen maken! Wij raden iedereen aan om dit bedrijf te benaderen.
Bas Rietman
Bas Rietman
@username
Lees verder
Fijn bedrijf, ik had een aantal kunststof kozijnen nodig (voordeur en ramen voor de gehele woning ivm verbouwing) kreeg binnen 24 uur ongeveer 4 offertes tegestuurd. Dit heeft mij erg geholpen omdat er grote verschillen in de prijzen zaten. Denk toch wel paar duizend euro bespaard, toch fijn!
Previous
Next
kunststof binnendeur

Binnendeur op maat maken 

Alle binnendeuren die worden aangevraagd worden op maat gemaakt. Bij het maken van de binnendeur zal er rekening gehouden worden met al jouw wensen. De deuren worden allemaal op maat gemaakt zodat ze perfect passen in jouw woning. Als je dit niet doet kan het zijn dat het gaat tochten in je huis. Door tocht kan het in de hele woning koud worden doordat er bijvoorbeeld kou binnenkomt op de gang. Door ruimtes goed van elkaar af te sluiten kun je veel energie besparen. Vaak hebben kwalitatieve binnendeuren extra opties zoals een magneetsluiting om de deur geheel tocht dicht te maken.  

Prijzen binnendeur

De prijzen van een binnendeur zijn sterk afhankelijk van jouw wensen. De prijzen die benoemt worden op de offerte zijn inclusief de installatie en het verwijderen van de oude binnendeur. De kosten van een kunststof kozijn zijn rond de € 700 en € 800 per vierkante meter. Dit is inclusief HR++glas en montage. 

Veelgesteld vragen over kunststof binnendeuren

Een binnendeur van kunststof is vrijwel in elke kleur te krijgen. Populaire kleuren zijn zwart, grijs en wit. Ook zijn de kleuren rood en groen populair voor een voordeur. 

Ja, dit kan en dit is ook nog eens helemaal gratis en vrijblijvend. 

Standaard zit er in een kunststof binnendeur HR++ glas. Dit glas heeft een hoge isolerende waarde en is het meest gekozen glas voor een voordeur. Bij onze aanbieders is het ook mogelijk om HR+++ glas te nemen. Dit zien wij wel minder vaak omdat mijn geen prioriteit zien om de gang in de woning te isoleren en nemen ze genoegen met HR++ glas.