Kunststof dakkapel offerte

0 %
Positieve reviews
0 K
Offerte aanvragen gedaan
0 +
Soorten kozijnen

Kunststof dakkapel

Als materiaal voor de nieuwe dakkapel biedt kunststof een ruime keuze aan afwerkingen, prints en kleuren. Hierdoor passen kunststof dakkapellen het beste bij uw stijlvoorkeuren. Kies je bijvoorbeeld voor een gladde massieve kunststof bekleding, dan creëer je een moderne, stijlvolle dakkapel. Deze dakkapellen worden vaak uitgevoerd in de kleuren grijs en zwart. Alles is mogelijk bij onze vakmannen! Een ander voordeel is dat alle kunststof varianten zeer onderhoudsvriendelijk zijn. Kunststof dakkapellen hebben zijn zeer onderhoudsarm. Ze hoeven niet om de zoveel jaar geschilderd te worden wat een flinke klus kan zijn.

Voordelen een kunststof dakkapel?

Prijzen kunststof dakkapel

Een kunststof dakkapel kost in de praktijk meestal 10% minder dan een houten dakkapel. De meeste mensen kiezen voor een houten dakkapel omdat hun andere kozijnen ook van hout zijn en ze dezelfde stijl willen behouden van hun woning. Wij raden als dit mogelijk is altijd een kunststof dakkapel aan. Een kunststof dakkapel is onderhoudsarm en heeft hoge isolatie. Zo bespaart u energie. Energiebesparen is natuurlijk erg fijn met de huidige energieprijzen. Ook is een kunststof dakkapel onderhoudsarm en hoeft de dakkapel om de 2 jaar alleen even schoongemaakt te worden. Zo voorkom je aanslag op je dakkapel wat natuurlijk erg zonde zou zijn.

Vraag een GRATIS offerte bij ons aan, laat meerde specialisten naar je aanvraag kijken en ontvang 3 offertes, geheel vrijblijvend!

kunststof dakkapel offerte

Kunststof is onderhoudsarm

Kunststof dakkapellen van Outletkozijnen.nl hebben weinig onderhoud nodig. Om het broodnodige vuil van uw huis door storm of hevige regen te verwijderen, raden wij aan om uw dakkapel en dakramen om de 2 jaar schoon te maken. Dit kan natuurlijk eerder als de dakkapel vies is. In vergelijking met een kunststof dakkapel hoeft een dakkapel van kunststof niet om de zoveel jaren helemaal opnieuw geschilderd te worden omdat het hout anders gaat rotten. Een dakkapel van kunststof hoef je dus alleen af en toe schoon te maken met een sopje en dat is het enige onderhoud wat je eraan hebt.

De kleur van een kunststof dakkapel wordt meestal niet geschildert, maar de kleur wordt aangebracht door een UV-proof folie. Hierdoor heb je geen last van bladerende verf na een tijdje.

Lange levensduur

Het materiaal kunststof heeft een lange levensduur. Door te kiezen voor een kunststof dakkapel weet je zeker dat je jarenlang plezier hebt van je dakkapel. Een kunststof dakraam kopen is zeker een mooie investering voor uw woning. Een dakkapel van kunststof gaat vaak meer dan 40-70 jaar mee.

dakkapel kunststof kopen

De kunststof dakkapel verkleurt niet

Kunststof dakkapellen zijn lichtecht en zullen bij normale weersomstandigheden niet van kleur veranderen. Dit komt omdat het plastic dat we gebruiken UV-bescherming heeft. Onze aanbieders kunnen hierdoor een jarenlange garantie geven op de kleur.

Kwaliteit van kunststof

Bij het overwegen van verschillende soorten dakkapellen is het belangrijk om rekening te houden met verschillende soorten materialen. De populairste materialen zijn hout en kunststof. Kiest u voor een kunststof dakkapel van ons, dan bent u zeker van hoge kwaliteit, weinig onderhoud en vrijwel geen verkleuring.

kwaliteit kunststof dakkapel

Bekleding van de dakkapel

De kunststof bekleding aan weerszijden van de dakkapel bepaalt voor een groot deel het uitzicht vanaf de straat en de tuin. Het is verstandig om hier extra aandacht aan te besteden. Veel mensen kiezen ervoor om het plastic zoveel mogelijk te laten lijken op een echt houten dakraam. Standaard kunststof dakkapellen hadden vroeger een slechte reputatie, maar zijn de laatste jaren sterk verbeterd. Kunststof is vaak bijna niet van hout te onderscheiden omdat ze de look van hout tegenwoordig perfect kunnen namaken.  Zo heeft u de voordelen van kunststof en de looks van hout, ideaal toch? 

Hoge isolatiewaardes

Kunststof is een goede isolator en absoluut noodzakelijk als het gaat om energiebesparing. De meeste dakkapellen krijgen nog een extra isolatielaag van steenwol om de isolatiewaardes nog hoger te krijgen. Zo bespaard u energiekosten en heeft u minder last van het geluid van buiten. Energiekosten besparen is natuurlijk fijn met de energieprijzen van tegenwoordig. 

Kleuren dakkapel van kunststof

Een van de grote voordelen van kunststof dakkapellen is de kleurkeuze. Je kunt vrijwel elke kleur kiezen bij ons. De populairste kleuren zijn wit, zwart en grijs. 

Kunststof dakkapel offerte

Bij Outletkozijnen ontvangt u makkelijk meerdere offertes een kunststof dakkapel. Je vraagt een offerte aan met uw wensen, wij sturen deze wensen naar meerdere vakmannen uit uw regio. Deze vakmannen sturen u vervolgens een offerte toe van de kunststof dakkapel. U zoekt de voordeligste offerte voor u uit. Onze klanten besparen tot wel 40% op een kunststof dakkapel. U kunt ook een offerte aanvragen als u het nog niet helemaal weet, onze vakmannen nemen dan contact met u op als ze nog vragen hebben. Ze komt u niet voor verrassingen te staan. 

Offerte aanvragen kunststof dakkapel