Kunststof dakkapel kopen? Makkelijk de beste prijs vinden

Kunststof dakkapel offerte

0 %
Positieve reviews
0 K
Offerte aanvragen gedaan
0 +
Soorten kozijnen

Dakkapel kopen?

Wil je een nieuwe dakkapel kopen en makkelijk offertes vergelijken van verschillende dakkapellen? Bij ons kan dit erg makkelijk. Je vraagt een offerte aan voor een nieuwe dakkapel. Vervolgens nemen 3 vakmannen contact met je op om de situatie bij jou thuis te bekijken. Op basis hiervan brengen deze vakmannen een offerte uit. Wij van Outletkozijnen zijn zelf gespecialiseerd in kunststof. Kunststof biedt veel voordelen en ziet er ook nog eens mooi uit. 

Als materiaal voor de nieuwe dakkapel biedt kunststof een ruime keuze aan afwerkingen, prints en kleuren. Hierdoor passen kunststof dakkapellen het beste bij je wensen. Kies je bijvoorbeeld voor een gladde massieve kunststof bekleding, dan creëer je een moderne, stijlvolle dakkapel. Deze dakkapellen worden vaak uitgevoerd in de kleuren grijs en zwart. Alles is mogelijk bij onze vakmannen! Een ander voordeel is dat alle kunststof varianten zeer onderhoudsvriendelijk zijn. Kunststof dakkapellen hebben zijn zeer onderhoudsarm. Ze hoeven niet om de zoveel jaar geschilderd te worden wat een flinke klus kan zijn.

Vraag een offerte aan

Voordelen van een kunststof dakkapel

Als je een nieuwe dakkapel gaat kopen en het overweegt om een offerte aan te vragen om makkelijk de prijzen te kunnen vergelijken dan is het belangrijk om eerst te bekijken wat een kunststof dakkapel voor voordelen te bieden heeft. 

Prijzen kunststof dakkapel

Een dakkapel van kunststof kost in de praktijk meestal 10% minder dan een houten dakkapel. De meeste mensen kiezen voor een houten dakkapel omdat hun andere kozijnen ook van hout zijn en ze dezelfde stijl willen behouden van hun woning. Wij raden als dit mogelijk is altijd een kunststof dakkapel aan. Een kunststof dakkapel is onderhoudsarm en heeft hoge isolatie. Zo bespaar je energie. Energie besparen is natuurlijk erg fijn met de huidige energieprijzen. Ook is een kunststof dakkapel onderhoudsarm en hoeft de dakkapel om de 2 jaar alleen even schoongemaakt te worden. Zo voorkom je aanslag op je dakkapel wat natuurlijk erg zonde zou zijn.

Wat kost een kunststof dakkapel ongeveer? Een dakkapel van kunststof van 2 meter is te krijgen vanaf ongeveer € 3.800,-. Let wel op dat dit sterk afhankelijk is van jouw situatie. Een dakkapel kan voor jouw woning mogelijk veel goedkoper zijn of duurder zijn. Wil je dit zeker weten? Vraag dan zeker een offerte aanOm een indicatie van de prijs van een kunststof dakkapel te geven hebben wij hieronder een tabel gemaakt. In deze tabel hebben wij onderscheid gemaakt tussen een standaard dakkapel en een dakkapel met houtlook. Zoals te zien is in de tabel is een houtlook duurder omdat dit een extra laag is die op de dakkapel wordt aangebracht. 

Breedte kunststof dakkapelPrijs standaard kunststof dakkapelPrijs houtlook kunststof dakkapel
2 meterVanaf € 3.800,-Vanaf € 4.000,-
2,5 meterVanaf € 4.100,-Vanaf € 4.400,-
3 meterVanaf € 4.600,-Vanaf € 4.800,-
3,5 meterVanaf € 5.000,-Vanaf € 5.200,-
4 meterVanaf € 5.400,-Vanaf € 5.600,-
4,5 meterVanaf € 5.800,-Vanaf € 6.000,-
5 meterVanaf € 6.200,-Vanaf € 6.400,-
kunststof dakkapel offerte

Kunststof is onderhoudsarm

Een dakkapel van kunststof van Outletkozijnen.nl heeft weinig onderhoud nodig. Om het broodnodige vuil van je huis door storm of hevige regen te verwijderen, raden wij aan om je dakkapel en dakramen om de 2 jaar schoon te maken. Dit kan natuurlijk eerder als de dakkapel vies is. In vergelijking met een kunststof dakkapel hoeft een dakkapel van kunststof niet om de zoveel jaren helemaal opnieuw geschilderd te worden omdat het hout anders gaat rotten. Een dakkapel van kunststof hoef je dus alleen af en toe schoon te maken met een sopje en dat is het enige onderhoud wat je eraan hebt.

De kleur van een kunststof dakkapel wordt meestal niet geschilderd, maar de kleur wordt aangebracht door een UV bestendig folie. Hierdoor heb je geen last van bladerende verf na een tijdje.

Lange levensduur

Het materiaal kunststof heeft een lange levensduur. Door te kiezen voor een kunststof dakkapel weet je zeker dat je jarenlang plezier hebt van je dakkapel. Een kunststof dakraam kopen is zeker een mooie investering voor je woning. Een dakkapel van kunststof gaat vaak meer dan 40-70 jaar mee. Ook hoef je ook nog eens weinig te doen om deze levensduur te halen omdat kunststof zeer onderhoudsvriendelijk is en niet gaat rotten. 

dakkapel kunststof kopen

Geen verkleuring

Kunststof dakkapellen zijn licht en zullen bij normale weersomstandigheden niet van kleur veranderen. Dit komt omdat het plastic dat de aanbieders uv-bestendige folie gebruiken. De meeste aanbieders kunnen hierdoor een jarenlange garantie geven op de kleur.

Kwaliteit van kunststof

Bij het overwegen van verschillende soorten dakkapellen is het belangrijk om rekening te houden met verschillende soorten materialen. De populairste materialen zijn hout en kunststof. Kies je voor een kunststof dakkapel via 1 van de vakmannen via ons systeem, dan ben je zeker van hoge kwaliteit, weinig onderhoud en geen verkleuring.

kwaliteit kunststof dakkapel

Bekleding van de dakkapel

De kunststof bekleding aan weerszijden van de dakkapel bepaalt voor een groot deel het uitzicht vanaf de straat en de tuin. Het is verstandig om hier extra aandacht aan te besteden. Veel mensen kiezen ervoor om het plastic zoveel mogelijk te laten lijken op een echt houten dakraam. Standaard kunststof dakkapellen hadden vroeger een slechte reputatie, maar zijn de laatste jaren sterk verbeterd. Kunststof is vaak bijna niet van hout te onderscheiden omdat ze de look van hout tegenwoordig perfect kunnen namaken.  Zo heb je de voordelen van kunststof en de looks van hout, ideaal toch? 

Hoge isolatiewaardes

Kunststof is een goede isolator en absoluut noodzakelijk als het gaat om energiebesparing. De meeste dakkapellen krijgen nog een extra isolatielaag van steenwol om de isolatiewaardes nog hoger te krijgen. Zo bespaar je energiekosten en heb je daarnaast minder last van het geluid van buiten. Energiekosten besparen is natuurlijk fijn met de energieprijzen van tegenwoordig. 

Kleuren dakkapel van kunststof

Een van de grote voordelen van kunststof dakkapellen is de kleurkeuze. Je kunt vrijwel elke kleur kiezen bij ons. De populairste kleuren zijn wit, zwart en grijs. 

Kunststof dakkapel offerte

Bij Outletkozijnen ontvang je makkelijk meerdere offertes een kunststof dakkapel. Je vraagt een offerte aan met je wensen en wij sturen deze wensen naar meerdere vakmannen uit je regio. Deze vakmannen sturen je vervolgens een offerte toe van de kunststof dakkapel nadat ze bij jou de situatie zijn komen bekijken. Je zoekt de voordeligste offerte voor jou uit. Onze klanten besparen tot wel 30% op een kunststof dakkapel. Je kunt ook een offerte aanvragen als je het nog niet helemaal weet, onze vakmannen nemen dan contact met je op als ze nog vragen hebben. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. 

Offerte aanvragen kunststof dakkapel

Scroll naar boven