fbpx

Kunststof garagedeur

Vraag vrijblijvend een GRATIS offerte aan op Outletkozijnen.nl en krijg 3 verschillende offertes toegestuurd van 3 verschillende vakmannen uit uw regio. Weet u de maten niet? Selecteer dan bij het aanvragen van de offerte dat u dit niet weet en een vakman komt u dan helpen. Onze service is 100% GRATIS waar wacht u nog op? Door outletkozijnen.nl bespaart u veel tijd en geld.

Positieve reviews
0 %
Offerte aanvragen gedaan
0 K
Soorten kozijnen
0 +

Kunststof garagedeuren

Wil je een huidige garagedeur vervangen of wil je een garagedeur, maar heb je er nog geen? Dan kun je bij ons een offerte aanvragen. Bij ons geef je je wensen door en op basis van je wensen nemen verschillende vakmannen contact met je op.

Als je garagedeur er slecht uitziet door bijvoorbeeld slijtage, kun je overwegen de garagedeur helemaal te vervangen. Maar wat voor soort garagedeur moet je kiezen? Er zijn veel verschillende materialen en stijlen garagedeuren om uit te kiezen, maar een optie die je misschien niet hebt overwogen, is een kunststof garagedeur.

Kunststof garagedeuren hebben veel voordelen ten opzichte van andere soorten garagedeuren. Ze zijn licht van gewicht, hebben hoge isolatiewaardes, zijn onderhoudsarm, gaan lang mee en makkelijk te installeren, dus ze zijn een goede optie als je een doe-het-zelf-installatie doet. Ze zijn ook weerbestendig en onderhoudsarm, zodat ze er jarenlang goed uit blijven zien met minimale inspanning van jouw kant. Bovendien zijn ze zeer betaalbaar, dus ze kunnen een geweldige optie zijn als je een beperkt budget hebt.

Als je op zoek bent naar een nieuwe garagedeur, overweeg dan een garagedeur van kunststof. Dit kan de perfecte oplossing zijn voor jouw wensen.

Kunststof garagedeuren offerte 

Je hebt garagedeuren tegenwoordig in veel soorten materialen. Zo heb je houten, aluminium, stalen en kunststof garagedeuren. De meest populaire garagedeur is tegenwoordig een garagedeur gemaakt van het materiaal kunststof. Kunststof is een materiaal dat vele voordelen biedt en hierdoor enorm populair is. Door de vele voordelen van kunststof zijn veel mensen tevreden over de prijs-kwaliteitverhouding van deze kunststof garagedeuren. Bij ons kun je terecht voor alle soorten en maten kunststof garagedeuren. Je vraagt bij ons een offerte aan en ontvang naar aanleiding van je aanvraag tot wel 3 offertes van verschillende aanbieders uit jouw regio. Zo kun je gemakkelijk de beste prijs vinden. 

Voordelen kunststof garagedeur

Als je op zoek bent naar een duurzame en onderhoudsarme garagedeur, dan is kunststof een goede optie. Kunststof garagedeuren zijn gemaakt van PVC (polyvinylchloride), een soort thermoplast. Ze worden vaak gebruikt in commerciële toepassingen omdat ze slagvast en gemakkelijk schoon te maken zijn. Kunststof garagedeuren kunnen echter ook een goede keuze zijn voor woonhuizen. Kunststof garagedeuren zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren, zodat je er een kunt vinden die past bij de stijl van jouw huis.

Kunststof brengt veel voordelen met zich mee waardoor dit materiaal erg populair is. Zo heeft kunststof een hoge isolatiewaardes door het bewerkelijke materiaal. Ook heeft kunststof een lange levensduur van 50-70 jaar. Naast de lange levensduur is het materiaal ook onderhoudsarm en brandwerend. Vrijwel alle kunststof kozijnen zijn voorzien van de nieuwste SKG-keurmerken. Dit keurmerk test al het hang en sluitwerk van een deur of een raam. Hierdoor weet je zeker dat de sloten en de scharnieren van topkwaliteit zijn.

Er zijn veel voordelen aan het hebben van een kunststof garagedeur. Een voordeel is dat ze licht van gewicht zijn, waardoor ze gemakkelijk te openen en te sluiten zijn. Een ander voordeel is dat ze weerbestendig zijn en niet roesten of corroderen. Ook zijn kunststof garagedeuren onderhoudsarm en hoeven ze niet te worden geverfd.

Garagedeur van kunststof onderhoudsvrij

Een veel benoemde eigenschap van kunststof is dat het onderhoudsvrij is. Het onderhoud dat je nog moet plegen is het af en toe schoonmaken van de deur met een vochtige doek. Dit schoonmaken voorkomt aanslag op de deur. Door dit kleine onderhoud aan de garagedeur hou je de garagedeur in zijn optimale staat. Een kunststof garagedeur is niet onderhoudsvrij, maar wel onderhoudsarm. Als de deur vies wordt van de regen bijvoorbeeld moet je de deur uiteraard wel gewoon zelf schoonmaken.

Lange levensduur

Ook heeft kunststof een lange levensduur. Kunststof kozijnen en deuren gaan gemiddeld 50 tot 70 jaar lang mee. Hierdoor worden kunststof garagedeuren echt gezien als een investering in de woning. Als je nieuwe kunststof deuren of kozijnen neemt, wordt je huis meer waard. 

Brandwerend

Kunststof is ook nog eens brandwerend. Kunststof brand moeilijk waardoor de kans dat er vuur ontstaat op het kunststof kleiner. Ook zal brand minder makkelijk verspreiden op kunststof. 

Hoge isolatiewaardes 

Veel mensen vinden een goed geïsoleerd huis steeds belangrijker worden. Kunststof garagedeuren hebben een hoge isolatiewaarde. Hierdoor blijft de warmte of de kou goed hangen in de garage en gaat er geen warmte verloren. Hierdoor kun je in je garage ook fijn zitten als je hier bijvoorbeeld aan het sleutelen bent. Doordat kunststof een dun materiaal is kunnen er in kunststof deuren en kunststof ramen meerkamer systemen gemaakt worden. Hierdoor zijn de isolatiewaardes van kunststof garagedeuren hoog. 

Marco Backer
Marco Backer
Lees verder
Gemakkelijk een offerte aangevraagd bij Outletkozijnen.nl omdat ik vrijwel alle kozijnen wou vervangen in mijn woning, maar ik kwam er zelf niet uit. Door Outletkozijnen heb ik denk ik wel een paar duizend euro bespaard. Ben snel in contact gekomen met goede aanbieders.
Jennifer Broek
Jennifer Broek
@username
Lees verder
Outletkozijnen.nl heeft mijn ouders een goed inzicht gegeven in verschillende prijsklassen. Door Outletkozijnen hebben mijn ouders daardoor een perfecte keuze kunnen maken! Wij raden iedereen aan om dit bedrijf te benaderen.
Bas Rietman
Bas Rietman
@username
Lees verder
Fijn bedrijf, ik had een aantal kunststof kozijnen nodig (voordeur en ramen voor de gehele woning ivm verbouwing) kreeg binnen 24 uur ongeveer 4 offertes tegestuurd. Dit heeft mij erg geholpen omdat er grote verschillen in de prijzen zaten. Denk toch wel paar duizend euro bespaard, toch fijn!
Previous
Next

Kosten van een garagedeur 

De kosten van een garagedeur zijn afhankelijk van een aantal belangrijke factoren, dit zijn:

  • Beglazing
  • Afmeting garagedeur
  • Kleur
  • Sluiting

Beglazing

Een hele belangrijke factor is of je beglazing in je garagedeur wilt en zo ja, hoeveel. Standaard zit er in een kunststof kozijn of deur HR++ glas. Dubbel glas is vaak duurder dan kunststof. Dus hoe meer glas je in de deur wilt hebben hoe duurder de deur wordt. Ook kun je er nog voor kiezen om HR+++ glas in je garagedeur te nemen. HR+++ glas staat ook wel bekend als drie dubbelglas. Dit glas heeft een nog hogere isolatiewaarde dan het HR++ glas.  

Afmeting garagedeur

Uiteraard hebben de afmetingen van de garagedeur invloed op de prijs van de kunststof garagedeur. Dat dit aspect de prijs beïnvloed is natuurlijk vanzelfsprekend. Hoe groter de garagedeur van kunststof moet zijn die je gaat kopen hoe meer materiaal er nodig is om deze garagedeur te maken. Hoe groter hoe duurder dus. 

Kleur garagedeur 

De garagedeuren zijn in vrijwel elke kleur te verkrijgen. De populairste kleuren zijn: Zwart, antraciet grijs en wit. De deuren worden standaard wit geleverd, om een andere kleur aan te brengen wordt er in de meeste gevallen een folie over de deuren heen geplakt met de gewenste kleur. 

Kunststof garagedeur met loopdeur

Als je een offerte van een kunststof garagedeur wilt aanvragen heb je uiteraard ook de keuze om te kiezen voor een kunststof garagedeur met loopdeur. Een garagedeur met loopdeur zijn erg populair omdat het binnenkomen in de garage veel gemakkelijker is via een deur. Een hele garagedeur opendoen kost vaak meer tijd. 

Kunststof garagedeur met kozijn

Sommige mensen willen een garagedeur met kozijn. Uiteraard is dit ook helemaal geen probleem. Deze wensen kunnen worden aangegeven in de offerte en de prijs van de garagedeur met kozijn zal voor jou berekend worden. 

Kunststof garagedeuren

De soorten kunststof garagedeuren.

Een garagedeur is een essentieel onderdeel van elk huis. Het is het grootste bewegende object in huis en moet jaren van slijtage kunnen weerstaan. Er zijn veel verschillende soorten garagedeuren op de markt, elk met hun eigen voordelen. Een type garagedeur dat de laatste jaren aan populariteit heeft gewonnen, is de kunststof garagedeur.

Kunststof garagedeuren zijn gemaakt van verschillende materialen, waaronder glasvezel, polystyreen en polycarbonaat. Ze zijn ongelooflijk duurzaam en kunnen grote schokken weerstaan zonder te deuken of te breken. Bovendien zijn kunststof garagedeuren zeer onderhoudsarm en bestand tegen verbleken en verkrijgen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, zodat je er een kunt vinden die perfect bij de esthetiek van jouw huis past.

De kosten van kunststof garagedeuren.

Kunststof garagedeuren worden steeds populairder vanwege hun duurzaamheid en onderhoudsgemak. Ze komen echter met een hoog prijskaartje.

De gemiddelde kosten van een kunststof garagedeur zijn ongeveer € 1.200. Dit is duurder dan de gemiddelde houten of metalen garagedeur, die doorgaans rond de € 500 kost.

Er zijn een paar redenen waarom kunststof garagedeuren zo duur zijn. Ten eerste zijn ze gemaakt van materialen die zijn gemaakt om tegen verschillende weersomstandigheden te kunnen en jarenlang mee te gaan. Ten tweede is het fabricageproces zeer complex en vereist het gespecialiseerde apparatuur. 

Offerte aanvragen Outletkozijnen.nl

Als je een kunststof garagedeur wilt dan kun je bij ons een offerte aanvragen. Als je een offerte aanvraagt via ons ontvang je tot wel drie verschillende offertes van kunststof garagedeur aanbieders uit jouw regio. Hierdoor kun jij gemakkelijk de prijs vergelijken en de beste aanbieder vinden. Veel Nederlanders profiteren al van kunststof garagedeuren, ben jij de volgende? 

Scroll naar boven