Kunststof garagedeur

Vraag vrijblijvend een GRATIS offerte aan op Outletkozijnen.nl en krijg 3 verschillende offertes toegestuurd van 3 verschillende vakmannen uit uw regio. Weet u de maten niet? Selecteer dan bij het aanvragen van de offerte dat u dit niet weet en een vakman komt u dan helpen. Onze service is 100% GRATIS waar wacht u nog op? Door outletkozijnen.nl bespaart u veel tijd en geld.

0 %
Positieve reviews
0 K
Offerte aanvragen gedaan
0 +
Soorten kozijnen

Kunststof garagedeuren offerte 

Je hebt garagedeuren tegenwoordig in veel soorten materialen. Zo heb je houten, aluminium, stalen en kunststof garagedeuren. De meest populaire garagedeur is tegenwoordig een garagedeur gemaakt van het materiaal kunststof. Kunststof is een materiaal dat vele voordelen biedt en hierdoor enorm populair is. Door de vele voordelen van kunststof zijn veel mensen tevreden over de prijs kwaliteit verhouding van deze kunststof garagedeuren. Bij ons kun je terecht voor alle soorten en maten kunststof garagedeuren. Je vraagt bij ons een offerte aan en ontvang naar aanleiding van je aanvraag tot wel 3 offertes van verschillende aanbieders uit jouw regio. Zo kun je gemakkelijk de beste prijs vinden. 

Voordelen kunststof garagedeur

Kunststof brengt veel voordelen met zich mee waardoor dit materiaal erg populair is. Zo heeft kunststof een hoge isolatiewaardes door het bewerkelijke materiaal. Ook heeft kunststof een lange levensduur van 50-70 jaar. Naast de lange levensduur is het materiaal ook onderhoudsarm en brandwerend. Vrijwel alle kunststof kozijnen zijn voorzien van de nieuwste SKG-keurmerken. Dit keurmerk test al het hang en sluitwerk van een deur of een raam. Hierdoor weet je zeker dat de sloten en de scharnieren van top kwaliteit zijn.

Garagedeur van kunststof onderhoudsvrij

Een veel benoemde eigenschap van kunststof is dat het onderhoudsvrij is. Het onderhoud dat je nog moet plegen is het af en toe schoonmaken van de deur met een vochtige doek. Dit schoonmaken voorkomt aanslag op de deur. Door dit kleine onderhoud aan de garagedeur hou je de garagedeur in zijn optimale staat. Een kunststof garagedeur is niet onderhoudsvrij, maar wel onderhoudsarm. Als de deur vies word van de regen bijvoorbeeld moet je de deur uiteraard wel gewoon zelf schoonmaken.

Lange levensduur

Ook heeft kunststof een zeer lange levensduur. Kunststof kozijnen en deuren gaan gemiddeld 50 tot 70 jaar lang mee. Hierdoor worden kunststof garagedeuren echt gezien als een investering in de woning. Als je nieuwe kunststof deuren of kozijnen neemt, word je huis meer waard. 

Brandwerend

Kunststof is ook nog eens brandwerend. Kunststof brand moeilijk waardoor de kans dat er vuur ontstaat op het kunststof kleiner. Ook zal brand minder makkelijk verspreiden op kunststof. 

Hoge isolatiewaardes 

Veel mensen vinden een goed geïsoleerd huis steeds belangrijker worden. Kunststof garagedeuren hebben een hoge isolatiewaarde. Hierdoor blijft de warmte of de kou goed hangen in de garage en gaat er geen warmte verloren. Hierdoor kun je in je garage ook fijn zitten als je hier bijvoorbeeld aan het sleutelen bent. Doordat kunststof een dun materiaal is kunnen er in kunststof deuren en kunststof ramen meerkamersystemen gemaakt worden. Hierdoor zijn de isolatiewaardes van kunststof garagedeuren hoog. 

Marco Backer
Marco Backer
Lees verder
Gemakkelijk een offerte aangevraagd bij Outletkozijnen.nl omdat ik vrijwel alle kozijnen wou vervangen in mijn woning, maar ik kwam er zelf niet uit. Door Outletkozijnen heb ik denk ik wel een paar duizend euro bespaard. Ben snel in contact gekomen met goede aanbieders.
Jennifer Broek
Jennifer Broek
@username
Lees verder
Outletkozijnen.nl heeft mijn ouders een goed inzicht gegeven in verschillende prijsklassen. Door Outletkozijnen hebben mijn ouders daardoor een perfecte keuze kunnen maken! Wij raden iedereen aan om dit bedrijf te benaderen.
Bas Rietman
Bas Rietman
@username
Lees verder
Fijn bedrijf, ik had een aantal kunststof kozijnen nodig (voordeur en ramen voor de gehele woning ivm verbouwing) kreeg binnen 24 uur ongeveer 4 offertes tegestuurd. Dit heeft mij erg geholpen omdat er grote verschillen in de prijzen zaten. Denk toch wel paar duizend euro bespaard, toch fijn!
Previous
Next

Kosten van een garagedeur 

De kosten van een garagedeur zijn afhankelijk van een aantal belangrijke factoren dit zijn:

  • Beglazing
  • Afmeting garagedeur
  • Kleur
  • Sluiting

Beglazing

Een hele belangrijke factor is of je beglazing in je garagedeur wilt en zo ja, hoeveel. Standaard zit er in een kunststof kozijn of deur HR++ glas. Dubbel glas is vaak duurder dan kunststof. Dus hoe meer glas je in de deur wilt hebben hoe duurder de deur word. Ook kun je er nog voor kiezen om HR+++ glas in je garagedeur te nemen. HR+++ glas staat ook wel bekend als drie dubbelglas. Dit glas heeft een nog hogere isolatiewaarde dan het HR++ glas.  

Afmeting garagedeur

Uiteraard hebben de afmetingen van de garagedeur ook invloed op de prijs van de kunststof garagedeur. Dat dit aspect de prijs beïnvloed is natuurlijk vanzelfsprekend. Hoe groter de garagedeur van kunststof moet zijn die je gaat kopen hoe meer materiaal er nodig is om deze garagedeur te maken. Hoe groter hoe duurder dus. 

Kleur garagedeur 

De garagedeuren zijn in vrijwel elke kleur te verkrijgen. De populairste kleuren zijn: Zwart, antraciet grijs en wit. De deuren worden standaard wit geleverd, om een andere kleur aan te brengen word er in de meeste gevallen een folie over de deuren heen geplakt met de gewenste kleur. 

Kunststof garagedeur met loopdeur

Als je een offerte van een kunststof garagedeur wilt aanvragen heb je uiteraard ook de keuze om te kiezen voor een kunststof garagedeur met loopdeur. Een garagedeur met loopdeur zijn erg populair omdat het binnenkomen in de garage veel gemakkelijker is via een deur. Een hele garagedeur opendoen kost vaak meer tijd. 

Kunststof garagedeur met kozijn

Sommige mensen willen een garagedeur met kozijn. Uiteraard is dit ook helemaal geen probleem. Deze wensen kunnen worden aangegeven in de offerte en de prijs van de garagedeur met kozijn zal voor jou berekent worden. 

Kunststof garagedeuren

Montage garagedeur

Als je bij ons een offerte aanvraagt van een kunststof garagedeur krijg je een prijs inclusief montage. De prijs die je krijgt, is dus de prijs voor het gehele proces en de deur is direct te gebruiken na montage van de deur. Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om zelf de deur te monteren. Zelf zouden wij dit afraden als je geen specialist bent. Als je het zelf doet en er gaat iets mis of er zijn problemen achteraf is het moeilijker te achterhalen wie zijn schuld het is. Als je de deur laat monteren weet je zeker wie er verantwoordelijk is bij problemen. Ook weet je zeker dat de montage goed gaat als je uitbesteed bij professionals. 

 

Offerte aanvragen Outletkozijnen.nl

Als je een kunststof garagedeur wilt dan kun je bij ons een offerte aanvragen. Als je een offerte aanvraagt via ons ontvang je tot wel drie verschillende offertes van kunststof garagedeur aanbieders uit jouw regio. Hierdoor kun jij gemakkelijk de prijs vergelijken en de beste aanbieder vinden. Veel Nederlanders profiteren al van kunststof garagedeuren, ben jij de volgende?