Kunststof kozijnen kleuren

Vraag vrijblijvend een GRATIS offerte aan op Outletkozijnen.nl en krijg 3 verschillende offertes toegestuurd van 3 verschillende vakmannen uit uw regio. Weet u de maten niet? Selecteer dan bij het aanvragen van de offerte dat u dit niet weet en een vakman komt u dan helpen. Onze service is 100% GRATIS waar wacht u nog op? Door outletkozijnen.nl bespaart u veel tijd en geld.

0 %
Positieve reviews
0 K
Offerte aanvragen gedaan
0 +
Soorten kozijnen

Als je nieuwe kunststof kozijnen wilt, is de kleur natuurlijk een belangrijk aspect. Vroeger ging vrijwel iedereen voor de standaard kleur wit, maar hier is zeker verandering in gekomen. De kleur van een kunststof kozijn is erg bepalend voor de uitstraling van de woning. Hierom is de juiste keuze maken in welke kleur je kunststof kozijn wilt erg belangrijk. 

Kleuren voor kunststof kozijnen

Vrijwel elke kleur is verkrijgbaar voor kunststof kozijnen. De kleur van kunststof kozijnen wordt aangebracht door middel van een folie die in vrijwel elke kleur verkrijgbaar is. Populaire kleuren van kunststof kozijnen zijn op dit moment zwart en antraciet grijs. Kleuren worden aangegeven met behulp van een RAL nummer. De kleur van zwarte kunststof kozijnen is RAL 9005 en de kleur van antraciet grijze kozijnen is RAL 7016. Naast de kleuren zwart en grijs is wit ook nog steeds erg populair. Het RAL nummer van wit is meestal RAL 9001 en RAL 9010. RAL 9010 staat ook wel bekend als gebroken wit en RAL 9001 crème wit. 

kleuren kunststof kozijnen

Waar let je op bij het kiezen van een kleur

Ten eerste is een belangrijk aandachtspunt dat je moet beseffen dat er tijdloze kleuren bestaan en mode kleuren. Zo was het een tijdje in de mode om een keuken te nemen in een bijzondere kleur zoals groen, maar hier raakten de meeste mensen na een paar jaar op uitgekeken. Ga dus ook bij het kiezen van een kunststof kozijnen kleur voor een normale kleur. Kunststof kozijnen gaan tussen de 50 en 70 jaar lang mee dus je kijkt er vrijwel de rest van je leven er tegenaan. 

Let bij het kiezen van de kleur van je kunststof kozijnen ook op hoe snel je vuiligheid ziet. De kleur zwart is erg mooi, maar je ziet wel heel snel viezigheid zitten op een zwarte kleur. Je moet als je gaat voor zwarte kunststof kozijnen wel beseffen dat je de kozijnen vaker moet schoonmaken dan witte kozijnen. 

Blijft de kleur zichtbaar op mijn kozijnen?

Als je kunststof kozijnen koopt dan gaan die gemiddeld 50 tot 70 jaar lang mee, maar blijf je de kleur ook zo lang zien? Het antwoord is: Ja, de kleur blijf je goed zien. De kleur op het kunststof kozijn wordt aangebracht door een folie. Deze folie is UV besteding. Dit betekent dat de zon er niet voor zorgt dat de kleur minder word. 

Nieuwe kleur kunststof kozijnen

Als je een nieuwe kleur op je kunststof kozijnen wilt dan ben je bij ons op het juiste adres. Bij ons vraag je een offerte aan en ontvang je vervolgens tot wel 3 offertes van kunststof kozijn leveranciers uit jouw regio. Zo kun je gemakkelijk de beste prijs vinden. Dit aanvragen is geheel gratis en vrijblijvend. 

kleur kunststof kozijn