Kunststof kozijnen

Vraag vrijblijvend een GRATIS offerte aan op Outletkozijnen.nl en krijg 3 verschillende offertes toegestuurd van 3 verschillende vakmannen uit uw regio. Weet u de maten niet? Selecteer dan bij het aanvragen van de offerte dat u dit niet weet en een vakman komt u dan helpen. Onze service is 100% GRATIS waar wacht u nog op? Door outletkozijnen.nl bespaart u veel tijd en geld.

0 %
Positieve reviews
0 K
Offerte aanvragen gedaan
0 +
Soorten kozijnen

Kunststof kozijnen kopen

Kunststof kozijnen zijn een goede investering in uw woning. Kunststof kozijnen gaan bijna 40 jaar mee, hebben weinig onderhoud nodig en hebben een hoge isolatiewaarde. Vaak zitten op oudere woningen nog houten kozijnen. Houten kozijnen hebben vaak meer onderhoud nodig, vergaan sneller en hebben ook een lagere isolatie waarde. Veel warmte verdwijnt ook via uw kozijnen als deze kozijnen slecht geïsoleerd zijn. Bij Outletkozijnen.nl vindt u kunststof kozijnen op maat. Als u een offerte op onze website aanvraagt van kunststof kozijnen krijgt u een offerte toegestuurd van verschillende kozijn aanbieders. U kunt vervolgens zelf bepalen wat voor u het voordeligste is.  Let u op de prijs, op specifieke product eisen of kijkt u eerst naar de reviews? Deze offertes zijn ook nog eens geheel vrijblijvend. 

Voordelen kozijnen vervangen

Kozijnen bestellen

Bij ons kunt u eenvoudig kunststof kozijnen bestellen. U geeft de maten van de kozijnen door en uw speciale wensen en naar aanleiding van uw wensen krijgt u een offerte toegestuurd. Ook kunt u ervoor kiezen om de kozijnen te laten monteren of deze kunststof kozijnen zelf te monteren. Zelf monteren is uiteraard een stuk goedkoper. Wel moet u natuurlijk enig verstand hebben van het monteren van een kozijn. Je wilt natuurlijk niet dat er na montage van de kunststoffen kozijnen een lekkage ontstaat.

gebouw met kunststof kozijnen

Kunststof kozijn offerte

Bij het aanvragen van de offerte moeten heel duidelijk de maten van de kozijnen doorgegeven worden. Dit is zeer belangrijk om te weten. Er zijn kozijnen met een standaard maat, deze kozijnen kun je al snel in huis hebben. Ook kan het zijn dat de kozijnen nog op maat gemaakt moeten worden door een kozijnen bedrijf. Als de kozijnen op maat gemaakt moeten worden zal dit hoogstwaarschijnlijk duurder zijn dan een standaard maat.  Wij zien dat er vaak bij de wat oudere huizen geen standaard maten zijn gebruikt en in de wat nieuwere huizen wel standaard maten zijn gebruikt. 

Een offerte aanvragen van kunststof kozijnen is heel makkelijk via Outletkozijnen.nl. U geeft uw wensen door via het formulier en u ontvangt 3 offertes van aanbieders die leveren in uw regio. Onze klanten besparen tot wel 30%! 

Maten kunststofkozijnen

Breedte van het kozijn (Horizontaal)

De breedte bepalen van een kunststof kozijn die je vanaf de buitenkant van de muur. Als je de breedte van het kozijn wilt bepalen meet je de breedte van muur tot muur. De lengte die hier uitkomt, trekt u 1 centimeter af. Deze centimeter is de speling die nodig is om het nieuwe kozijn te monteren. 

Hoogte van het kozijn (Verticaal)

De hoogte van het kunststof kozijn bepalen meet u ook verticaal van muur tot muur. Hier trekt u in de meeste gevallen 2 centimeter van af. 

De aanslag van het kozijn (Diepte)

Bij het opmeten van een kunststof frame met aanslagen op een stenen muur kun je van de ene naar de andere muur meten. Het dok zal op de vensterbank vallen. U moet rekening houden met uitstekende stenen. Als je een frame met aanslagen gebruikt, moet je een verstelbaar frame gebruiken. Neem voor blokhutten, kunststof gevels en andere toepassingen buiten stenen muren de daglichtmaat plus 2 cm aan beide zijden voor een totaal van 4 cm als aanslag die op de gebruikte gevelbekleding valt. De afmetingen die u ons verstrekt, moeten een evaluatie bevatten.

1 raam in deur

Soorten kunststof kozijnen

Een kozijn is natuurlijk niet alleen maar een raam. Er bestaan veel soorten, maten en kleuren kunststof kozijnen. Zo heb je kunststof deurkozijnen,  kunststof raamkozijnen, kunststof schuifpuien en draaikiepen. Geef duidelijk aan wat de functie van het kozijn moet zijn. Is het enkel een raam die niet open hoeft? Of wilt u dat het kozijn wel open kan? Of is het kozijn een balkondeur of een voordeur? Moet het kozijn open kunnen door middel van scharnieren of door middel van een schuifmechanisme? Wij weten natuurlijk niet wat uw situatie is en wij moeten hierdoor dit allemaal zo specifiek mogelijk weten. 

Om het duidelijker te maken splitsen wij de kunststof kozijnen op in twee groepen:

Onder ramen vallen: Enkelvoudige, tweevoudige en drievoudige ramen. Hierbij kun je ook nog bepalen bij de specificaties of ze open en dicht moeten kunnen.

Onder deuren vallen: Enkelvoudige, tweevoudige deuren. En schuifpuien en deurpanelen.

Kunststof kozijnen op maat

Outletkozijnen werkt samen met tientallen kunststof kozijn leveranciers. Dit verhaal hieronder vertellen wij wat deze bedrijven ons hebben verteld. Elk bedrijf is natuurlijk anders dus vraag dit altijd na bij het bedrijf waarmee je in zee besluit te gaan. Voor vragen kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Probeer bij de aanvraag zo goed mogelijk te beschrijven wat u belangrijk vindt bij een kunststof kozijn. Denk hierbij aan de maten, kleur en raamdikte. U kunt altijd nog advies krijgen van de bedrijven die contact met u opnemen.

Het kunststof kozijn is verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties. De populairste kleuren zijn wit en zwart, maar er zijn ook veel andere kleuren mogelijk. Tegenwoordig worden veel zwarte kunststof kozijnen verkocht in nieuwbouwhuizen. De wat oudere huizen uit de jaren 50 vragen vaak witte kozijnen aan. De kleur is natuurlijk helemaal afhankelijk van u smaak. Onze aanbieders kunnen vrijwel elke kleur voor u regelen. 

Wij maken ramen en schuifdeuren voor u op maat. Zo is er voor iedereen een kunststof kozijn op maat te ontwerpen. Wij houden volledig rekening met uw wensen en zorgen voor het beste resultaat.

Het kunststof kozijn is onderhoudsvriendelijk en heeft een lange levensduur. Kunststof kozijnen worden vervaardigd in gespecialiseerde fabrieken en regelmatig gecontroleerd door onafhankelijke partijen. Op deze manier handhaaft Outletkozijnen.nl een hoog niveau van werkwijze en kwaliteit op de productielocatie. Alle kunststof kozijn aanbieders waar wij mee samenwerken voldoen aan deze eisen.

Voordelen van kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen brengen veel voordelen met zich mee. De grootste voordelen van kunststof kozijnen zijn de lange levensduur, ze zijn onderhoudsarm en ze bieden een uitstekende isolatie.

Qua onderhoud volstaat het om simpelweg af en toe even een doek langs het kozijn te halen en het ziet er weer als nieuw uit. Een kunststof kozijn heeft een gemiddelde levensduur van 50 tot 75 jaar. Dit maakt kunststof kozijnen een mooie investering voor uw woning. Onze kunststof kozijnen hebben een meerkamersysteem en zorgen daarmee voor een goede isolatie. Ze zijn daarnaast geluiddicht en tochtdicht.

De voordelen op een rij:

  • Gemiddelde levensduur van 50 tot 75 jaar
  • laag onderhoud;
  • Systeem met meerdere spouwmuren voor uitstekende isolatie;
  • Veilig en sterk, mede dankzij ingebouwd staal;
  • Geluidsisolatie dankzij het rubber in het gehele frame;
  • Afval van fabrieken of bouwplaatsen kan worden gerecycled.

Welke kunststof kozijnen heeft Outletkozijnen.nl?

Bij Outletkozijnen.nl bieden wij een ruim assortiment kunststof kozijnprofielen die u op maat kunt bestellen. Wij hebben een enorm assortiment kunststof deurkozijnen, kunststof kozijnen, kunststof schuifdeuren en meer. Wij bieden u de keuze uit vlakke profielen en verdiepte profielen.

Afhankelijk van het profiel dat u kiest, kunt u kiezen uit verschillende folies. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor houtnerffolie om een ​​kunststof kozijn een houtlook te geven. Deze folie kan worden gezien als een wrapfolie.

Verkleurd een kunststof kozijn?

De materiaalsamenstelling van kunststof kozijnen is tegenwoordig niet te vergelijken met 30 jaar geleden. De gebruikte grondstoffen zijn totaal anders en verkleuren niet meer door zonlicht. De kleur zit in de folie die deel uitmaakt van het kunststof frame, en per definitie niet in het PVC. De folie wordt op het profiel gelijmd en de kleur van de folie loopt met het profiel mee. Alle folies die op kozijnen worden aangebracht zijn KOMO-gecertificeerd.

Op maat gemaakt

Op onze productpagina hebben we de meest populaire modellen voor je klaargezet. Hier vult u gewoon de afmetingen in. Hierdoor kunt u zeer snel kunststof kozijnen bestellen. Staat het kunststof frame dat u in gedachten heeft niet in het modelnummer op de productpagina? geen probleem! In onze gebruiksvriendelijke configurator kunt u uw maatwerk frameworks combineren. De configurator bestaat uit vier eenvoudige stappen die iedereen gemakkelijk kan voltooien.

Snel een prijs indicatie

Wij berekenen direct prijs en levertijd en leveren binnen vijf werkdagen. Het kunststof frame wordt standaard geleverd met glas en kan worden voorzien van ventilatieroosters. Liever ongeglazuurd bestellen? Ook dat kan bij Outletkozijnen.nl! Wij leveren altijd glaskralen. Voor een stijlvolle uitstraling en een betere beveiliging tegen diefstal beglazing we het kozijn van binnenuit. Het opmeten van uw kunststof kozijnen is eenvoudig. Bekijk onze handige video over hoe te meten!

Wil je weten wat een kunststof kozijn ongeveer kost? Bekijk dan de pagina kunststof kozijn kosten

Duurzaamheid van kunststof kozijnen

Nieuwbouw moet vanaf 1 januari 2021 bijna energieneutraal zijn, stelt energiecoöperatie BENG. Dit heeft geleid tot een toenemende vraag naar duurzame, isolerende en energiezuinige producten. Kies je voor een kunststof frame, dan kies je voor energiezuinig wonen, wat op termijn een enorme impact kan hebben op je portemonnee. U kunt besparen op de energiekosten door uw woning te voorzien van een kunststof kozijn op maat met HR++ dubbel glas of HR+++ driedubbel glas. Het kan zelfs tot 30% besparen op de jaarlijkse energierekening. Een duurzame optie dus!

Neem contact op met Outletkozijnen.nl