Kunststof schuurdeur

Vraag vrijblijvend een GRATIS offerte aan op Outletkozijnen.nl en krijg 3 verschillende offertes toegestuurd van 3 verschillende vakmannen uit uw regio. Weet u de maten niet? Selecteer dan bij het aanvragen van de offerte dat u dit niet weet en een vakman komt u dan helpen. Onze service is 100% GRATIS waar wacht u nog op? Door outletkozijnen.nl bespaart u veel tijd en geld.

0 %
Positieve reviews
0 K
Offerte aanvragen gedaan
0 +
Soorten kozijnen

Kunststof schuurdeur offerte aanvragen

Ben je op zoek naar een nieuwe kunststof schuurdeur omdat je oude aan vervanging toe is? Dan ben je bij Outletkozijnen.nl op het juiste adres. Wij hebben een systeem met duizenden verschillende kunststof kozijn aanbieders uit heel Nederland. Je vraagt bij ons een offerte aan en je ontvangt vervolgens tot wel drie verschillende offertes met een prijsopgave van een kunststof schuurdeur hierop. Zo kun je gemakkelijk de prijzen en de aanbieders vergelijken en vind je snel een nieuwe kunststof schuurdeur. 

Waarom Outletkozijnen?

Als je op zoek bent naar een schuurdeur dan zijn er natuurlijk veel dingen waar je naar moet kijken: De grootte, de kleur, de dikte van het glas en natuurlijk het materiaal. Daarnaast is de prijs voor veel mensen ook belangrijk. Doordat wij duizenden kunststof kozijn aanbieders in ons systeem hebben staan lukt het ons altijd om een goede match te maken voor jou. Je kunt bij jouw aanvraag al je wensen opgeven en wij zoeken een passende leverancier voor jou.

Voordelen kunststof 

Mensen kiezen steeds vaker voor kunststof omdat het vele voordelen heeft. Vroeger kozen mensen niet voor kunststof omdat het materiaal niet mooi vonden, maar nu bestaan er ook houtlook kunststof kozijnen. Zo kun je genieten van de voordelen van kunststof, maar heb je het uiterlijk van een houten schuurdeur. De voordelen van een kunststof schuurdeur zijn:

  • Onderhoudsarm
  • Lange levensduur
  • Hoge isolatiewaardes 
  • Brandveilig
  • Inbraakwerend

Schuurdeur van kunststof is onderhoudsarm

Het grootste voordeel van een kunststof schuurdeur is dat je aan kunststof bijna helemaal geen onderhoud hebt. Een houten schuurdeur moet je vaak nog onderhouden door de schuurdeur regelmatig te schilderen, maar dat is verleden tijd met een kunststof schuurdeur. Een kunststof schuurdeur hoef je enkel om het jaar ongeveer even schoon te maken met een natte doek en dat is vrijwel het enige onderhoud dat je aan de schuurdeur hebt. 

Lange levensduur

Naast dit grote voordeel heeft een kunststof schuurdeur ook nog een hele lange levensduur. Een schuurdeur gemaakt van kunststof gaat namelijk 50 tot wel 70 jaar mee. Je zou haast kunnen zeggen dat deze deur levenslang meegaat. Een kunststof deur nemen is dus ook echt een investering voor je woning. 

Hoge isolatiewaardes

Ook heeft kunststof een hoge isolatiewaarde. Wel maakt dit voordeel voor de meeste mensen niet echt uit voor een schuurdeur omdat de schuur niet per se warm hoeft te zijn. Wel zijn deze hoge isolatiewaardes fijn als de schuur vastzit aan de woning. Een kunststof schuurdeur heeft een stuk hogere isolatiewaarde dan een houten schuurdeur. Dit heeft voornamelijk te maken met de dikte van kunststof, doordat kunststof heel dun is kunnen er systemen in de deur worden gemaakt die zorgen voor een hoge isolatiewaarde. 

Naast dat het kunststof hoge isolatiewaardes heeft zit er ook standaard dubbel glas in nieuwe kozijnen of deuren. Dubbel glas staat ook wel bekend als HR++ glas en is dubbel gelaagd. Dit glas heeft een hoge isolatie waarde. Als je nog een stapje verder wilt gaan is het ook mogelijk om te kiezen voor HR+++ glas. Dit is driedubbel glas met een nog hogere isolatiewaarde. 

Marco Backer
Marco Backer
Lees verder
Gemakkelijk een offerte aangevraagd bij Outletkozijnen.nl omdat ik vrijwel alle kozijnen wou vervangen in mijn woning, maar ik kwam er zelf niet uit. Door Outletkozijnen heb ik denk ik wel een paar duizend euro bespaard. Ben snel in contact gekomen met goede aanbieders.
Jennifer Broek
Jennifer Broek
@username
Lees verder
Outletkozijnen.nl heeft mijn ouders een goed inzicht gegeven in verschillende prijsklassen. Door Outletkozijnen hebben mijn ouders daardoor een perfecte keuze kunnen maken! Wij raden iedereen aan om dit bedrijf te benaderen.
Bas Rietman
Bas Rietman
@username
Lees verder
Fijn bedrijf, ik had een aantal kunststof kozijnen nodig (voordeur en ramen voor de gehele woning ivm verbouwing) kreeg binnen 24 uur ongeveer 4 offertes tegestuurd. Dit heeft mij erg geholpen omdat er grote verschillen in de prijzen zaten. Denk toch wel paar duizend euro bespaard, toch fijn!
Previous
Next

Kosten kunststof schuurdeur

De kosten van een kunststof schuurdeur zijn sterk afhankelijk van je eisen. Je zou kunnen uitgaan van een prijs tussen de € 2.000 en € 4.000. Dit hangt af van de kleur, houtlook of niet, sluitingen, hangwerk, soort glas en de complexiteit van de deur. 

kunststof schuurdeur offerte

De prijs van een kunststof schuurdeur is sterk afhankelijk van jouw wensen. Je kunt uitgaan dat dit tussen de € 1500 en € 4000 kost gemiddeld.