Levertijd en montage kozijnen

Vraag offerte aan

0 %
Positieve reviews
0 K
Offerte aanvragen gedaan
0 +
Soorten kozijnen

Levertijd en montage

Omdat prijzen en kwaliteit van diverse kunststof kozijnen inderdaad kunnen verschillen, is het handig om eerst één of enkele offertes op te vragen. Hierdoor krijgt u een beter inzicht in uw wensen en aanbiedingen, evenals de levertijden en montage van kunststof kozijnen. Door meerdere naast elkaar gelegen offertes in te dienen, kunt u een doordachte keuze maken welke kunststof kozijnen aan uw wensen voldoen.

Kunststof kozijn Monteren

Het plaatsen van een kozijn is een delicate klus. Meestal kunnen er drie tot vier kozijnen per dag geplaatst worden, hoe lang dit duurt, hangt af van het aantal kozijnen dat geplaatst moet worden en de grootte. Bij het plaatsen van een kozijn is ook een complete afwerking van binnen en buiten inbegrepen. De oude lijst wordt voor u gerecycled door de leverancier, dit valt binnen de prijsklasse van een kozijn.

Of u nu kiest voor ramen, schuifdeuren of tuindeuren; Outletkozijnen.nl heeft vele mogelijkheden. Naast montage kunt u ook de wanden van de woning verwijderen en plaatsen, of een isolerende afwerking in de woning aanbrengen. Al deze wensen kunt u benoemen in de offerte en zal uitgebreid met u besproken worden.

Gemiddelde levertijd

Het kunststof frame moet na meting en selectie bij de fabrikant worden besteld. Het productieproces van kunststof kozijnen is nauwkeurig en het duurt gemiddeld 3 tot 6 weken om een ​​kunststof kozijn in uw woning te plaatsen. Ook is het goed om te weten dat u in deze periode geen aanbetaling hoeft te doen bij een van onze leveranciers. Levertijden en prijzen kunnen sterk variëren. Dit kan komen door de locatie van de fabrikant, overhead, showroom (prijs) en de afwerking van het kozijn zelf.

Neem contact op met Outletkozijnen.nl

    Scroll naar boven