fbpx

Vrijstaand bad in de badkamer voor de ultieme ontspanning

Vrijstaand bad in de badkamer voor de ultieme ontspanning

Een ruime badkamer heeft zo zijn voordelen. Je kunt er bijvoorbeeld een vrijstaand bad in zetten. Dat geeft je badkamer een luxe uitstraling. Bovendien bieden vrijstaande baden vaak de mogelijkheid om wat extra’s aan het baden toe te voegen. Zoals bijvoorbeeld een set van waterjets voor massagestralen in het water.

 

De vorm van een vrijstaand bad

 

De meeste vrijstaande baden hebben de klassieke vorm van een badkuip. Deze is dus ovaal. Het is echter ook mogelijk om een andere vorm te kiezen. Bijvoorbeeld voor een vierkant vrijstaand bad. Een vrijstaand bad staat op pootjes of je kunt er een krijgen die direct op de badkamervloer staat. Een bad op pootjes heeft een elegante, klassieke uitstraling. Terwijl een bad zonder onderstel een robuuste indruk maakt die goed in een industriële, moderne badkamer tot zijn recht komt.

 

Een vrijstaand bad als bubbelbad

 

Je komt helemaal tot rust in een vrijstaand bad als dit bad voorzien is van hydrojets. Deze zitten op bepaalde plekken in de badwand verwerkt en zorgen voor een krachtige verplaatsing van het water als je deze activeert. Je kunt de hydrojets onafhankelijk van elkaar aanzetten. Dus geniet je van een rugmassage of een voetmassage als je in bad ligt. Wil je een meer subtiele ontspanning, kies dan voor luchtjets die een zacht borrelend effect geven. De vrijstaande bubbelbaden zijn ook verkrijgbaar voor twee personen. Let er bij aankoop op of het bad breed genoeg is en of de stop in het midden van het bad zit.

 

Maak je badkamerstijl compleet met passende badkranen

 

Een vrijstaand bad kan een inbouwkraan hebben, waarbij de kraan in de rand van het bad wordt geïnstalleerd. Een andere mogelijkheid is om een bad te hebben met een opbouwkraan. Dit geeft je de ruimte om zelf te bepalen aan welke kant van het bad de kraan wordt geïnstalleerd. Het biedt tevens de mogelijkheid om, als je de hele badkamer gaat verbouwen in Pijnacker, een kraan te kiezen die aansluit bij de stijl van de rest van je inrichting. Een hoge, bronzen hals past in een klassiek of landelijk interieur. Een zwarte of matzilveren kraan is moderner.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven